Unica Coaching Logo
Unica Coaching

Workshop over Stress bij autisme

Tijdens de decembermaand wordt er veel meer stress ervaren. Waarom krijg je stress? En hoe kan het dat de een meer stress heeft dan de ander? Wat kun je doen om stress te verlagen en meer rust te ervaren?

Hoe fijn is het om inzicht te krijgen hoe stress werkt?
En op een prettige manier makkelijk met elkaar in gesprek te komen?

Doe mee aan het Autisme en stress-spel en krijg antwoord op bovenstaande vragen. De editie van 9 december gaat speciaal in op stress tijdens de feestdagen. Wat kan je helpen om de deze dagen prettiger en rustiger door te komen?

Iemand met autisme heeft sneller last van stress. De stress kan zich snel opbouwen en het kan lang duren voordat de stress weer weggezakt is. Door middel van een bordspel krijg je hier inzicht in en tevens geeft het een ingang om te praten over stress: hoe werkt het bij jou of bij jouw naaste. Ervaar hoe je op een leuke, makkelijke manier meer te weten komt over stress bij autisme!

We starten de workshop met koffie/thee en iets lekkers. Er wordt uitleg gegeven over de voor- en nadelen van stress en hoe stress werkt bij autisme. Vervolgens spelen we het bordspel waarbij er gelegenheid is om eigen situaties in te brengen en te bespreken. Daarna ronden we het geheel af met het invullen van inzichten.

De eerstvolgende workshop is op maandag 9 december van 19.30-21.30 uur. Je bent welkom vanaf 19.15 uur voor koffie/thee met lekkers. De kosten zijn 22,50 Euro per persoon. Het maximum aantal deelnemers is 6.

Wil je deze workshop voor een eigen groep boeken? Bijvoorbeeld in het eigen gezin, op het werk, met vrienden of bij een instelling? Dat kan! Vraag meer informatie via onderstaande button.

Informatie + aanmelding Workshops
Mensen met autisme kunnen significante verbeteringen bereiken!