Unica Coaching Logo
Unica Coaching

Workshop ‘lASStig Vaderschap’

Een workshop voor als je het gevoel hebt steeds vaker last te hebben van je autistische kenmerken, wat een nadelige uitwerking heeft op de sfeer in je gezin en de relatie met je vrouw en kinderen.

Herken je dit?

Als je (vermoedelijk) autisme hebt, zijn er meer dingen die je stress geven en heb je meer tijd voor jezelf nodig om tot rust te komen. Welke autistische kenmerken heb jij en welke invloed hebben die op het gezinsleven?

Tijdens deze workshop krijg jij meer inzicht in jouw autisme en wat dat doet met jou in de dagelijkse praktijk. Zo weet je beter welke acties je kunt ondernemen om meer rust te ervaren thuis, waardoor je meer kunt genieten van het vaderschap. Ook partners zijn welkom, om meer bewust te worden van de invloed van autisme en welke mogelijkheden er zijn om verbeteringen te gaan ervaren.

Ja, geef mij meer tips!

André – 46 jaar, vader van 2 kinderen: “Het meest waardevolle aan de workshop vind ik het inzicht dat ASS in de relatie wel lastig kan zijn, maar dat er volop mogelijkheden zijn om er mee om te gaan, op zo’n manier dat het voor jou en je gezin het beste werkt. De workshop was leerzaam, confronterend en ook fijn, omdat je mensen ontmoet die je verhaal herkennen en erkennen.”

Aanstaand vader: “Ik vond de workshop heel prettig! Er werd nuttige informatie gedeeld en fijne mogelijke opties aangeboden. Hoewel ik al sinds mijn tienerjaren de diagnose ASS heb en al veel geleerd heb in mijn leven, wilde ik toch graag handvatten aangeboden krijgen om beter met ‘stress door het ouderschap’ om te gaan. Ik voel me nu beter voorbereid op het ouderschap en weet beter hoe ik kan communiceren.

De eerstvolgende data van de workshop zijn zaterdag 12 december om 10:00 uur en op dinsdag 15 december om 19:30 uur . De workshop duurt circa 1,5 uur. Er wordt rekening gehouden met de dan geldende COVID-19 maatregelen. Per workshop kunnen maximaal 4 deelnemers meedoen. Deelname is 20 euro, inclusief koffie, thee en lekkers.

EXCLUSIEF
Vind je het prettig om de workshop exclusief voor jou en je partner te volgen? Dat kan! We spreken samen een datum af. Deelname samen is dan 60 Euro, inclusief koffie, thee en lekkers.

Ik wil graag meedoen
Mensen met autisme kunnen significante verbeteringen bereiken!