Unica Coaching Logo
Unica Coaching

Nieuws

19-okt-2019

Samen met 3 andere gecertificeerde AutismeCoaches ben ik de groepstraining “Laat stress geen burnout worden – training naar meer rust voor mensen met autisme” aan het opzetten. Eind januari start ik deze training in Oss. Wil je meer weten over de ontwikkelingen, volg mij op Facebook en LinkedIn.

15-maa-2019

Tijdens de autismeweek van 30 maart t/m 6 april organiseer ik weer diverse workshops. Een workshop is al volgeboekt en andere workshops bijna. Wil je ook nog meedoen? Kijk op autismeweek.

2-feb-2019

Tijdens de Autisme Krachtdag voor vrouwen met autisme in januari vonden de vrouwen het heel fijn om ervaringen te delen en ging ieder voor zich met energie, tips en/of  inzichten weer naar huis. Wil je weten hoe zij het ervaren hebben?

Lees ervaringen van anderen

De volgende Autisme Krachtdag is op 23 februari, voor als je partner autisme heeft. Hiervoor zijn nog een paar plaatsen vrij. Wil je ook meedoen of meer informatie?

Aanmelding Autisme Krachtdag

 

18-dec-2018

Afgelopen zaterdag heb ik met collegacoach Stienke de Jager een mooie start gemaakt met de Autisme Krachtdagen! Deze dag was voor vrouwen die een partner met autisme hebben. We zijn gestart met een verfrissende groepswandeling door de bossen bij Oisterwijk. Vol energie zijn we binnen verder gegaan met het programma en daar hebben we kennis en ervaringen gedeeld. De deelnemers hebben genoten van een dag met tijd voor zichzelf. Ze vonden het fijn om begrip en steun te krijgen van anderen en te merken dat ze niet de enige zijn in deze situatie. Met het waardevolle inzicht dat ze beter voor zichzelf gaan zorgen, volop tips en een KrachtKado ging iedereen voldaan naar huis. De dag was te kort en voor herhaling vatbaar!

 

13-nov-2018

Samen met Stienke de Jager van Stienke de Jager Buitencoaching ga ik de Autisme Krachtdag organiseren! Er staan er al 2 gepland: zaterdag 15 december voor vrouwen die een partner met (een vermoeden van) autisme hebben en zaterdag 19 januri 2019 is er een Autisme Krachtdag voor Vrouwen met autisme.

Wij zijn zelf partner van iemand met autisme, dus weten hoeveel energie het kan kosten als er autisme in de relatie, en soms ook gezin, meespeelt. Daarom organiseren we de Autisme Krachtdag: een dag voor jezelf om krachten en inspiratie op te doen. Met gelijkgestemden, die weten hoe het is, leer je manieren om te ontspannen en om jezelf niet kwijt te raken. Je krijgt tips hoe je meer rust kunt creëren in je relatie, hoe stress werkt en hoe je het minder invloed kunt laten uitoefenen. Dus een dag vol kracht in de mooie natuur van Oisterwijk!

Wil je weten wat deze Autisme Krachtdag voor jou kan betekenen? Zie Autisme Krachtdagen.

 

25-apr-2018

Lachen is gezond voor je! Het geeft je meer veerkracht, een beter humeur, vermindert pijn en angst, verlaagt stress, geeft ontspanning, verbetert relaties en geeft een boost aan je immuunsysteem.

Dat betekent dat het echt wat voor je kan doen, zeker als je met autisme te maken hebt!
Op Radio 1 mocht ik vertellen hoe dat werkt.

Mensen met autisme kunnen significante verbeteringen bereiken!