Unica Coaching Logo
Unica Coaching

Autisme KrachtLach

Als je autisme hebt kun je veel moeilijkheden ervaren in contact met mensen. Bovendien ervaar je vaak meer en sneller stress. Lachen kan een belangrijke rol spelen om relaties makkelijker te laten verlopen en stress sneller te laten wegvloeien. Bovendien brengt het een positievere kijk op de dingen.

Wil jij weten hoe je de lach kunt inzetten om je beter te gaan voelen? Hoe je het voor elkaar kunt krijgen om meer te lachen? Waarom de lach gezond is? Zou je vaker willen lachen? Wil je ervaren hoe krachtig de lach is? En tips krijgen hoe je de lach een plek in je leven kunt geven?

Lachen kun je leren! Als je bereid bent om nieuwe mogelijkheden te ontdekken ervaar dan wat de Autisme Krachtlach workshop voor jou doet. Leer hoe gezond lachen is. Ga actief en positief aan de slag, waardoor je meer ontspannen weer naar huis gaat.

De eerstvolgende Autisme KrachtLach voor vrouwen met autisme is op zondag 2 juni van 11.00-12.00 uur. Je bent welkom vanaf 10.45 uur voor koffie/thee met lekkers. De kosten zijn 12,50 Euro per persoon. Het maximum aantal deelnemers is 8.

Informatie en aanmelding Workshops

Als je veel stress ervaart, of merkt dat je in het dagelijks leven weinig te lachen hebt, dan kun je veel baat hebben bij lachen! Lachen heeft namelijk heel veel voordelen:

Mentale voordelen

Sociale voordelen

Fysieke voordelen

 

 

Mensen met autisme kunnen significante verbeteringen bereiken!