Unica Coaching Logo
Unica Coaching

Beter leven met een lach!

Het is wetenschappelijk bewezen dat lachen goed is voor de gezondheid. Lachen zorgt voor een toename van de stofwisseling en een betere zuurstofhuishouding in je lichaam. Door actief lachen worden endorfines aangemaakt, stofjes waar je blij van wordt. Het zorgt er ook voor dat je stress kwijtraakt, doordat de stresshormonen cortisol en adrenaline verlaagd worden. Daarnaast is het goed voor je zelfvertrouwen, laat je er jonger uitzien en verstrekt het immuunsysteem.

Er wordt in de huidige maatschappij steeds meer van ons verwacht: goedbetaalde baan, gezellig in het gezin, sociale contacten, leuke uitjes, Social Media bijhouden, sporten, feestjes, interessante hobby’s, enzovoorts. Grote kans dat je hoofd weleens overloopt, dat je stress ervaart en je merkt dat je er niet gezelliger op wordt. Ga eens na: hoeveel lach jij eigenlijk nog op een dag? Kinderen lachen wel tot 400 keer op een dag. Volwassen gemiddeld nog maar 10 tot 15 keer. En dat terwijl lachen een belangrijke rol speelt om stress en spanning te verminderen en lichaam en geest te laten ontspannen!

Laat de lach weer toe in je leven en leer meer lachen! Wellicht vind je het spannend, want je geeft jezelf behoorlijk bloot met je lach. Ik creƫer een veilige omgeving, waarin je je vrij voelt om te oefenen en te werken aan jouw lach. Wil je weten hoe? Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Mensen met autisme kunnen significante verbeteringen bereiken!