Unica Coaching Logo
Unica Coaching

Autisme Krachtdagen

Heb jij (kenmerken van) autisme of heeft jouw partner die? Kost het je veel energie en voel je jezelf regelmatig overbelast? Is stress een bekende van je en is de rust vaak ver te zoeken? Dan kun jij wel een dag voor jezelf gebruiken om weer op krachten te komen. Bovendien krijg je volop tips voor thuis en is het contact met gelijkgestemden een warm bad.

Deze Autisme Krachtdag wordt georganiseerd door AutismeKracht: een samenwerking tussen Sylvia van Casteren van Unica Coaching en Stienke de Jager van Coaching bij Autisme. Stienke en ik hebben allebei een partner met autisme. Daarnaast hebben wij allebei een kind met kenmerken van autisme. Wij weten als geen ander wat de impact kan zijn van autisme, op je leven, in je relatie, op het werk, et cetera. Wij ervaren zelf hoeveel energie het kan kosten. Daarom hebben we samen de Autisme Krachtdag in het leven geroepen:  een dag energie op te doen, krachten te verzamelen en te delen in een veilige omgeving met gelijkgestemden.

Tijdens deze dag worden twee workshops gegeven: een wandelcoach workshop en een andere workshop in het thema. Hierbij worden onder andere spellen gebruikt uit de Toolkit Rust bij autisme van Marja Boxhoorn. Daarnaast geeft het contact met gelijkgestemden een waardevolle (h)erkenning die door veel deelnemers als grote meerwaarde ervaren wordt. Je hebt aan een half woord genoeg en de anderen snappen wat jij meemaakt.

Lees ervaringen van anderen

Over Stienke en Sylvia:

Stienke de Jager is gecertificeerd autismecoach en gecertificeerd wandelcoach. Sylvia van Casteren is gecertificeerd AutismeCoach en Lachcoach. Tijdens deze Autisme Krachtdag bundelen ze hun krachten om deze unieke workshopdag te organiseren voor mannen en vrouwen, die te maken hebben met autisme in hun leven: voor hen die wel een steuntje in de rug en een luisterend oor kunnen gebruiken. Er zijn verschillende Autisme Krachtdagen: voor vrouwen die zichzelf herkennen in autisme en voor partners van iemand met (kenmerken van) autisme.

Informatie en aanmelding Autisme Krachtdag

Autisme Krachtdag voor als je partner autisme heeft  Autisme Krachtdag voor vrouwen met autisme

 

Een prachtige dag om op krachten te komen!