Unica Coaching Logo
Unica Coaching

Autisme Krachtdagen

Heb jij (kenmerken van) autisme of heeft jouw partner die? Kost het je veel energie en voel je jezelf regelmatig overbelast? Is stress een bekende van je en is de rust vaak ver te zoeken? Dan kun jij wel een dag voor jezelf gebruiken om weer op krachten te komen!

Ik organiseer samen met Stienke de Jager Autisme Krachtdagen voor vrouwen die autisme hebben en mannen en vrouwen die een partner of kind hebben met (vermoedelijk) austisme. Zowel ik als Stienke heeft een partner met autisme. Wij weten als geen ander wat de impact is van autisme op je leven in je relatie. En ook wij verlangen regelmatig naar meer energie. Daarom hebben we samen de Autisme Krachtdag in het leven geroepen:  een dag energie op te doen, krachten te verzamelen en te delen in een veilige omgeving met andere vrouwen.

Tijdens deze dag kan je een aantal workshops volgen, zoals een wandelcoach workshop, een lachworkshop, een workshop over relaties en autisme, of spellenworkshops, die je meer inzicht geven in stress en overbelasting bij autisme.

Lees ervaringen van anderen

We zijn allebei AutismeCoach en brengen beide onze specialiteiten mee: Stienke is wandelcoach en ik ben Lachcoach. Tijdens deze Autisme Krachtdag bundelen we onze krachten om deze unieke workshopdag te organiseren voor vrouwen, die wel een steuntje in de rug en een luisterend oor kunnen gebruiken. Er zijn verschillende Autisme Krachtdagen: voor vrouwen die een partner met autisme hebben en vrouwen die zichzelf herkennen in autisme.

Informatie en aanmelding Autisme Krachtdag

Autisme Krachtdag voor als je partner autisme heeft  Autisme Krachtdag voor vrouwen met autisme   Autisme Krachtdag voor ouders van een kind met autisme

 

Een prachtige dag om op krachten te komen!