Unica Coaching Logo
Unica Coaching

Autisme Krachtdagen

Heb jij (kenmerken van) autisme of heeft jouw partner die? Kost het je veel energie en voel je jezelf regelmatig overbelast? Ervaar je vaak stress en is de rust vaak ver te zoeken? Dan kun jij wel een dag voor jezelf gebruiken om weer op krachten te komen. Bovendien krijg je volop tips voor thuis en ervaren de deelnemers het contact met gelijkgestemden steeds weer als een feest van (h)erkenning.

Tijdens deze dag worden twee workshops gegeven: een wandelcoach workshop en een interactieve praktische inzichtsworkshop in het thema. Hierbij worden onder andere spellen gebruikt uit de Toolkit Rust bij autisme van Marja Boxhoorn. Daarnaast geeft het contact met gelijkgestemden een waardevolle (h)erkenning die door veel deelnemers als grote meerwaarde ervaren wordt. Je hebt aan een half woord genoeg en de anderen snappen wat jij meemaakt.

Voor meer informatie over de data en kosten, klik op een van onderstaande buttons.

Vrouwen   Partners

Mensen die eerder meededen aan een Autisme Krachtdag, ervaarden deze dag als een warm bad, met veel (h)erkenning en waardevolle inzichten. Wil je meer ervaringen lezen? Klik op onderstaande button.

Lees ervaringen van anderen

Deze Autisme Krachtdagen organiseer ik samen met Stienke de Jager van Coaching bij Autisme, onder de naam AutismeKracht. Stienke en ik hebben allebei een partner met autisme. Wij weten uit ervaring wat de impact kan zijn van autisme, op je leven, je relatie, op het werk, et cetera. Wij ervaren zelf hoeveel energie het kan kosten. Daarom hebben we samen de Autisme Krachtdag in het leven geroepen: een dag om energie op te doen, krachten te verzamelen en te delen in een veilige omgeving met gelijkgestemden. Tijdens deze Krachtdagen bundelen wij onze krachten om deze unieke workshopdag te organiseren. Er zijn dagen voor vrouwen met autisme en voor partners; voor hen die wel een steuntje in de rug en een luisterend oor kunnen gebruiken.

Aanmelding Autisme Krachtdag

Een prachtige dag om op krachten te komen!