Unica Coaching Logo
Unica Coaching

Autisme Krachtdag voor vrouwen die autisme hebben

Ben jij een vrouw met (kenmerken van) autisme? Kom je elke dag moe thuis van je werk? En vind je het moeilijk om thuis echt tot rust te komen omdat je een relatie hebt of een gezin met (jonge) kinderen? Heb je bijna elke dag last van overprikkeling en voel je je regelmatig overbelast en geïrriteerd? Kom dan naar de Autisme Krachtdag speciaal voor vrouwen met autisme!

Unica coaching en Stienke de Jager Coaching bij Autisme organiseren op zaterdag 9 maart 2019 en zaterdag 15 juni 2019 een speciale Autisme Krachtdag voor vrouwen met (kenmerken van) autisme. Een dag om op krachten te komen, krachten te verzamelen en te delen in een veilige omgeving met andere vrouwen, die autisme hebben.

Meld je nu aan!

Programma
We starten de dag met een wandelcoachsessie. Daarna gaan we naar binnen voor koffie/thee met wat lekkers. Daarna volgt er een workshop om kennis te krijgen van stressoorzaken bij autisme en is er tijd om met elkaar ervaringen uit te wisselen en tips te verzamelen.  Tijdens deze dag leer je hoe je energie kunt krijgen en vasthouden en hoe je beter kan communiceren over stress met je partner, je kinderen en je collega’s. Daarnaast wordt er ook voldoende tijd ingepland voor het delen van ervaringen, op een positieve manier en met respect voor elkaar. Tussen de workshops door is er altijd even een moment van rust. Heb je tijdens de dag last van de overprikkeling, dan is er altijd de mogelijkheid om even in je ééntje te gaan wandelen in de bossen rondom hotel Boschoord.

Datum
Zaterdag 9 maart en zaterdag 15 juni 2019 van 10 tot 14.00 uur.
Inloop vanaf 9.30 uur.

Locatie
Hotel Boschoord in Oisterwijk.

Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en je kunt gratis parkeren op het terrein. Kom je met het openbaar vervoer dan brengt de trein je tot station Oisterwijk. Vanaf daar kun je het beste de (OV)fiets pakken; in slechts 10 minuten fiets je naar hotel Boschoord.

Meld je op tijd aan, want er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar op deze dag.

Meld je nu aan!

Kosten
De kosten van de Autisme Krachtdag op 9 maart bedragen 59 euro incl. BTW.

Hiervoor krijg je:
• Een verzorgde dag inclusief koffie/thee met taart en rond de middag een lekkere lunch
• Leerzame workshops, zodat je naar huis gaat met nieuwe inzichten over je relatie en over stress bij autisme
• Het delen van kennis en ervaring in een veilige omgeving met gelijkgestemden
• Professionele begeleiding door twee coaches, tevens ervaringsdeskundigen
• Een dag helemaal voor JOU, waarin je tijd voor jezelf hebt en vol energie terug gaat naar huis
• Een dag waarbij je weer op krachten kan komen in het prachtige, landelijke Oisterwijk

Ken je iemand, die zo’n Autisme Krachtdag ook wel kan gebruiken? Meld je dan samen met haar aan!

Meld je nu aan!

Heb je nog vragen of speciale wensen? Laat dit weten via e-mail of  telefonisch op 06-41503727.

Over de organisatie van de Autisme Krachtdag:

Deze Autisme Krachtdag wordt georganiseerd door Sylvia van Casteren van Unica Coaching en Stienke de Jager van Stienke de Jager Buitencoaching. Sylvia en Stienke hebben allebei een partner met autisme. Zij weten als geen ander wat de impact is van autisme op je leven en je relatie.

Sylvia van Casteren is gecertificeerd autismecoach en lachtherapeut practitioner. Stienke de Jager is gecertificeerd wandelcoach. Tijdens deze Autisme Krachtdag bundelen ze hun krachten om deze unieke workshopdag te organiseren voor vrouwen, die wel een steuntje in de rug en een luisterend oor kunnen gebruiken omdat ze een partner hebben met autisme.

 

Krachtige workshops voor meer energie en minder stress