Unica Coaching Logo
Unica Coaching

Autisme Krachtdag voor vrouwen met autisme

Ben jij een vrouw met (kenmerken van) autisme? Heb je moeite met het aangaan van nieuwe relaties? Of met het onderhouden van bestaande relaties? Kost je relatie met je partner of het omgaan met collega’s je veel energie? En ben je op zoek naar tips en handvatten om op een betere, positievere manier om te gaan met collega’s, vrienden, familie of je partner? Kom dan naar de Autisme Krachtdag op zaterdag 19 september 2020 met als thema “Betere relaties bij Autisme”!

Unica coaching en Stienke de Jager Coaching bij Autisme organiseren op die dag een speciale Autisme Krachtdag voor vrouwen met (kenmerken van) autisme. Een dag om op krachten te komen, krachten te verzamelen en te delen in een veilige omgeving met andere vrouwen met autisme.

Tijdens deze dag kan je een aantal workshops volgen, zoals een wandelcoach workshop buiten en interactieve, inspirerende workshop binnen , die je meer inzicht geven in relaties.  Ook leer hoe je op positieve manier om kan gaan met je partner, familie en je vrienden of collega’s.

Lees ervaringen van anderen

Programma

Het thema van deze Krachtdag is “Betere relaties bij Autisme”. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld aan bod komen: hoe kan ik ervoor zorgen dat een relatie me minder energie kost of zelfs energie oplevert? Wat voor soorten relaties zijn er eigenlijk? Wat wordt er van mij verwacht in een relatie? Hoe zorg ik voor meer verbinding met partner of vrienden?

Daarnaast wordt er ook voldoende tijd ingepland voor het delen van ervaringen, op een positieve manier en met respect voor elkaar. We splitsen de groep op tijdens de workshops zodat je met maximaal 6 personen mee doet aan een workshop. De workshops zijn zowel buiten als binnen. Er is tussendoor thee/koffie met wat lekkers en de lunch wordt ook verzorgd.

Datum Krachtdag: zaterdag 19 september van 10.00 tot 15.00 uur
Inloop vanaf 9.30 uur

Locatie
Hotel Boschoord in Oisterwijk.

Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en je kunt gratis parkeren op het terrein. Kom je met het openbaar vervoer dan brengt de trein je tot station Oisterwijk. Vanaf daar kun je het beste de (OV)fiets pakken; in slechts 10 minuten fiets je naar hotel Boschoord.

Meld je op tijd aan, want er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar op deze dag.

Meld je nu aan!

Kosten
De kosten van de Autisme Krachtdag bedragen 79 euro incl. BTW. Als je jezelf minimaal 3 weken vooraf aanmeldt, dan betaal je slechts 69 Euro.

Hiervoor krijg je:
• Een verzorgde dag inclusief koffie/thee met taart en rond de middag een lekkere lunch.
• Leerzame workshops, zodat je naar huis gaat met nieuwe inzichten.
• Het delen van kennis en ervaring in een veilige omgeving met gelijkgestemden.
• Professionele begeleiding door twee coaches, tevens ervaringsdeskundigen.
• Een dag helemaal voor JOU, waarin je tijd voor jezelf hebt en vol energie terug gaat naar huis.
Een  waardevol KrachtKado mee naar huis.
• Een dag waarbij je weer op krachten kan komen in het prachtige, landelijke Oisterwijk.

Ken je iemand, die zo’n Autisme Krachtdag ook wel kan gebruiken? Meld je dan samen met haar aan!

Meld je nu aan!

Heb je nog vragen of speciale wensen? Laat dit weten via e-mail of  telefonisch op 06-41503727.

Agenda van de volgende Autisme Krachtdagen voor vrouwen met thema:

Zaterdag 16 januari 2021 – Thema “Minder stress bij autisme”
Zaterdag 20 maart 2021 – Thema “Inzicht in jouw autisme”

Krachtige workshops voor meer energie en minder stress