Unica Coaching Logo
Unica Coaching

Autisme Krachtdag voor vrouwen die autisme hebben

Ben jij een vrouw met (kenmerken van) autisme? Kom je elke dag moe thuis van je werk? En vind je het moeilijk om thuis echt tot rust te komen omdat je een relatie hebt of een gezin met (jonge) kinderen? Heb je bijna elke dag last van overprikkeling en voel je je regelmatig overbelast en geïrriteerd? Kom dan naar de Autisme Krachtdag speciaal voor vrouwen met autisme!

Unica coaching en Stienke de Jager Coaching bij Autisme organiseren op zaterdag 15 juni 2019 een speciale Autisme Krachtdag voor vrouwen met (kenmerken van) autisme. Een dag om op krachten te komen, krachten te verzamelen en te delen in een veilige omgeving met andere vrouwen, die autisme hebben.

Meld je nu aan!

Programma
Tijdens deze dag worden er interessante workshops gegeven. Het thema van deze Krachtdag is ‘relaties’. Welke relaties zijn er, hoe onderhoud je relaties, wat is het doel van praatjes over koetjes en kalfjes, hoe blijf je bij jezelf. Daarnaast wordt er ook voldoende tijd ingepland voor het delen van ervaringen, op een positieve manier en met respect voor elkaar. De workshops zijn zowel buiten als binnen. Er is tussendoor thee/koffie met wat lekkers en de lunch wordt ook verzorgd.

Datum
Zaterdag 15 juni 2019 van 10 tot 15.00 uur.
Inloop vanaf 9.30 uur.

Locatie
Hotel Boschoord in Oisterwijk.

Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en je kunt gratis parkeren op het terrein. Kom je met het openbaar vervoer dan brengt de trein je tot station Oisterwijk. Vanaf daar kun je het beste de (OV)fiets pakken; in slechts 10 minuten fiets je naar hotel Boschoord.

Meld je op tijd aan, want er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar op deze dag.

Meld je nu aan!

Kosten
De kosten van de Autisme Krachtdag bedragen 79 euro incl. BTW. Als je jezelf aanmeldt voor 25 mei, dan krijg je 10 Euro vroegboekkorting en betaal je 69 Euro incl. BTW.

Hiervoor krijg je:
• Een verzorgde dag inclusief koffie/thee met taart en rond de middag een lekkere lunch.
• Leerzame workshops, zodat je naar huis gaat met nieuwe inzichten.
• Het delen van kennis en ervaring in een veilige omgeving met gelijkgestemden.
• Professionele begeleiding door twee coaches, tevens ervaringsdeskundigen.
• Een dag helemaal voor JOU, waarin je tijd voor jezelf hebt en vol energie terug gaat naar huis.
• Een dag waarbij je weer op krachten kan komen in het prachtige, landelijke Oisterwijk.

Ken je iemand, die zo’n Autisme Krachtdag ook wel kan gebruiken? Meld je dan samen met haar aan!

Meld je nu aan!

Heb je nog vragen of speciale wensen? Laat dit weten via e-mail of  telefonisch op 06-41503727.

Over de organisatie van de Autisme Krachtdag:

Deze Autisme Krachtdag wordt georganiseerd door Sylvia van Casteren van Unica Coaching en Stienke de Jager van Stienke de Jager Buitencoaching. Sylvia en Stienke hebben allebei een partner met autisme. Zij weten als geen ander wat de impact is van autisme op je leven en je relatie.

Sylvia van Casteren is gecertificeerd autismecoach en lachtherapeut practitioner. Stienke de Jager is gecertificeerd wandelcoach. Tijdens deze Autisme Krachtdag bundelen ze hun krachten om deze unieke workshopdag te organiseren voor vrouwen, die wel een steuntje in de rug en een luisterend oor kunnen gebruiken omdat ze een partner hebben met autisme.

 

Krachtige workshops voor meer energie en minder stress