Unica Coaching Logo
Unica Coaching

Autisme Krachtdag voor partners van iemand met autisme

Een relatie met een partner met autisme kan veel energie kosten. Ook heb je vaak weinig ruimte voor jezelf en vind je het misschien lastig om te ontspannen. De kans bestaat dat je overbelast raakt, omdat het soms lastig communiceren is met je partner en hij/zij niet goed aanvoelt wat jij nodig hebt.

Unica coaching en Stienke de Jager Buitencoaching organiseert op vrijdag 24 mei een speciale Autisme Krachtdag voor partners van iemand met (een vermoeden van) autisme. Een dag om op krachten te komen, krachten te verzamelen en te delen in een veilige omgeving met andere mensen die een partner met autisme hebben.

Tijdens deze dag worden er interessante workshops gegeven. Het thema van deze Krachtdag is ‘relaties’. Deze vragen kunnen aan de orde komen:
– Hoe kun je jouw grenzen bewaken in een relatie waar autisme een rol speelt?
– Hoe kun je weer verbinding vinden in je relatie?
– Wat zijn liefdestalen? En wat kun je ermee?
– Hoe kan communicatie zorgen voor een betere relatie?
Daarnaast wordt er ook voldoende tijd ingepland voor het delen van ervaringen, op een positieve manier en met respect voor elkaar. De workshops zijn zowel buiten als binnen. Er is tussendoor thee/koffie met wat lekkers en de lunch wordt ook verzorgd.

Lees ervaringen van anderen

Programma
We starten de dag met de groepswandeling buiten. Daarna warmen we binnen op met koffie/thee en iets lekkers. Daarna doen we een informele spelworkshop om meer inzicht te krijgen in stress bij autisme en hoe je beter kan communiceren met je partner. Vervolgens is er een lekkere lunch met elkaar en daarna sluiten we af. Er is voldoende mogelijkheid voor het delen van ervaringen, op een positieve manier en met respect voor elkaar.

Datum
Vrijdag 24 mei 2019 van 10.00 tot 15.00 uur
Inloop vanaf 9.30 uur

Locatie
Hotel Boschoord in Oisterwijk

Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en je kunt gratis parkeren op het terrein. Kom je met het openbaar vervoer dan brengt de trein je tot station Oisterwijk. Vanaf daar kun je het beste de (OV)fiets pakken; in slechts 10 minuten fiets je naar hotel Boschoord.

Meld je op tijd aan, want er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar op deze dag.

Meld je nu aan!

Kosten
De kosten van de Autisme Krachtdag op 24 mei bedragen 69 euro incl. BTW. Bij aanmelding vóór 3 mei, ontvang je 10 Euro korting en betaal je 69 Euro incl BTW.

Hiervoor krijg je:
• Een verzorgde dag inclusief koffie/thee met lekkers en een heerlijke lunch.
• Leerzame workshops, zodat je naar huis gaat met nieuwe inzichten over je relatie.
• Het delen van kennis en ervaring in een veilige omgeving met gelijkgestemden.
• Professionele begeleiding door twee coaches, tevens ervaringsdeskundigen.
• Een dag helemaal voor JOU, waarin je tijd voor jezelf hebt en vol energie terug gaat naar huis.
• Een dag waarbij je weer op krachten kan komen in het prachtige, landelijke Oisterwijk.

Ken je iemand, die zo’n Autisme Krachtdag ook wel kan gebruiken? Meld je dan samen met hem/haar aan!

Meld je nu aan!

Heb je nog vragen of speciale wensen? Laat dit weten via e-mail of  telefonisch op 06-41503727.

Over de organisatie van de Autisme Krachtdag:

Deze Autisme Krachtdag wordt georganiseerd door Sylvia van Casteren van Unica Coaching en Stienke de Jager van Stienke de Jager Buitencoaching. Sylvia en Stienke hebben allebei een partner met autisme. Zij weten als geen ander wat de impact is van autisme op je leven en je relatie.

Sylvia van Casteren is gecertificeerd autismecoach en lachtherapeut practitioner. Stienke de Jager is gecertificeerd wandelcoach. Tijdens deze Autisme Krachtdag bundelen ze hun krachten om deze unieke workshopdag te organiseren voor vrouwen, die wel een steuntje in de rug en een luisterend oor kunnen gebruiken omdat ze een partner hebben met autisme.

Met gelijkgestemden op ontspannen manier krachten verzamelen!