Unica Coaching Logo
Unica Coaching

Autisme Krachtdag voor partners

Heb jij een partner met (kenmerken van) autisme? Een relatie met een partner met autisme kan veel energie kosten. Ook heb je vaak weinig ruimte voor jezelf en vind je het misschien lastig om te ontspannen. De kans bestaat dat je overbelast raakt, omdat het soms lastig communiceren is met je partner en hij/zij niet goed aanvoelt wat jij nodig hebt. Kan jij wel wat tips gebruiken om relatie met je partner met autisme een boost te geven? Kom dan naar de Autisme Krachtdag op zaterdag 14  november 2020 met als thema “Betere relaties en Autisme”!

Unica coaching en Stienke de Jager Coaching bij Autisme organiseren op die dag  een speciale Autisme Krachtdag voor mensen die een partner hebben met (kenmerken van) autisme. Een dag om op krachten te komen, krachten te verzamelen en te delen in een veilige omgeving met gelijkgestemden.

Tijdens deze dag kan je een aantal workshops volgen, zoals een wandelcoach workshop buiten en een interactieve en inspirerende workshop binnen. Workshops die je op een positieve manier leren kijken naar je relatie. Je krijgt meer inzicht in je relatie en hoe je meer verbinding kunt ontwikkelen tussen jou en je partner. Zodat je een beter contact hebt en minder misverstanden, waardoor je meer energie overhoudt op een dag.

Lees ervaringen van anderen

Programma

Het thema van deze Krachtdag is “Betere relaties bij autisme”. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld aan bod komen: waar loop je tegenaan in je relatie waarin autisme een rol speelt? Hoe zorg voor meer verbinding tussen jou en je partner? Welke liefdestaal spreekt je partner eigenlijk en welke spreek jij zelf? Hoe kan je op een andere, positieve manier kijken naar je relatie? Hoe zorg je voor een betere communicatie met elkaar?

Daarnaast wordt er ook voldoende tijd ingepland voor het delen van ervaringen, op een positieve manier en met respect voor elkaar. We splitsen de groep op tijdens de workshops zodat je met maximaal 6 personen mee doet aan een workshop. De workshops zijn zowel buiten als binnen. Er is tussendoor thee/koffie met wat lekkers en de lunch wordt ook verzorgd.

De Autisme Krachtdag is op zaterdag 14 november van 10.00 tot 15.00 uur
Inloop vanaf 9.30 uur

Locatie
Hotel Boschoord in Oisterwijk

Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en je kunt gratis parkeren op het terrein. Kom je met het openbaar vervoer dan brengt de trein je tot station Oisterwijk. Vanaf daar kun je het beste de (OV)fiets pakken; in slechts 10 minuten fiets je naar hotel Boschoord.

Meld je op tijd aan, want er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar op deze dag.

Meld je nu aan!

Kosten
De kosten van een Autisme Krachtdag zijn 79 Euro incl. BTW. Meld je je voor 24 oktober aan, dan betaal je slechts 69 Euro.

Hiervoor krijg je:
• Een verzorgde dag inclusief koffie/thee met lekkers en een heerlijke lunch.
• Leerzame workshops, zodat je naar huis gaat met nieuwe inzichten met betrekking tot je relatie waarin autisme een belangrijke rol speelt.
• Het delen van kennis en ervaring in een veilige omgeving met gelijkgestemden.
• Professionele begeleiding door twee coaches, tevens ervaringsdeskundigen.
• Een dag helemaal voor JOU, waarin je tijd voor jezelf hebt en vol energie terug gaat naar huis.
Een waardevol KrachtKado mee naar huis.
• Een dag waarbij je weer op krachten kan komen in het prachtige, landelijke Oisterwijk.

Ken je iemand, die zo’n Autisme Krachtdag ook wel kan gebruiken? Meld je dan samen met hem/haar aan!

Meld je nu aan!

Heb je nog vragen of speciale wensen? Laat dit weten via e-mail of  telefonisch op 06-41503727.

Agenda van de Autisme Krachtdagen voor partners met thema:

Zaterdag 6 februari 2021 – Thema “Stress en autisme”
Zaterdag 5 juni 2021 – Thema “Inzicht in autisme”

 

Met gelijkgestemden op ontspannen manier krachten verzamelen!