Unica Coaching Logo
Unica Coaching

Informatie “Laat stress geen burn-out worden”

Met de groepstraining “Laat stress geen burn-out worden” krijg je inzicht in jouw stress, hoe die stress wordt veroorzaakt en wat jij er zelf aan kan doen om meer rust en minder stress te ervaren. De training biedt persoonlijke, individuele aandacht en maatwerk: oplossingen die voor jou werken.

Stress

Burn-out ligt op de loer als je een aantal van de volgende punten herkent:

Stress hoeft echter geen burn-out te worden! Het is niet nodig om zoveel stress te ervaren. Ook niet als je autisme hebt!

In de training “Laat stress geen burn-out worden” leer je jouw eigen stress-signalen herkennen en wat je eraan kan doen om stress te verminderen. Je krijgt inzichten en vaardigheden aangereikt die je op weg helpen naar meer rust in je leven. Hierbij ontdek je ook wat autisme voor jou betekent en hoe je er op een prettige manier rekening mee kunt houden. Zodat je weer jezelf kan zijn en mee kan doen met de wereld om je heen, zonder dat het te veel energie kost.

Rust

Weet jij nog hoe ‘rust’ er voor jou uit ziet?

Om dit te bereiken heb je een goede strategie nodig om je stress te laten zakken. Een strategie die rekening houdt met jouw autisme. De meeste burn-out preventie programma’s doen dat niet. Maar stress bij autisme heeft andere oorzaken en vraagt een andere aanpak dan stress bij iemand zonder autisme.

In deze training krijg je de sleutels in handen om een burn-out te voorkomen en de juiste stappen te zetten naar meer rust in je leven.

Wat ga je leren?

Je sluit het traject af met een kort en overzichtelijk plan om terugval te voorkomen. Aan het eind van de training heb je alles wat voor jou belangrijk is om stress hanteerbaar te houden. Een eigen handleiding naar meer rust, waar je altijd op terug kunt vallen. Je leert vaardigheden waar je voor de rest van je leven wat aan hebt. Zo hoeft stress nooit meer een burn-out te worden!

Opbouw van de training

De training is inclusief:

Wat vraagt dit van jou?

Tijdens de training word je uitgedaagd om nieuwe inzichten in actie om te zetten. Zo oefen je tijdens de training al direct met nieuw geleerde vaardigheden. We vragen dus ook een inspanning van jou, zoals de bereidheid om op jezelf te willen reflecteren en woorden in daden om te zetten. Vooraf plannen we een telefonisch intakegesprek van 30 min zodat je kunt bepalen of deze training bij je past.

Dus wil jij absoluut die burn-out voorkomen en meer rust in je leven? Klik hier om je aan te melden.

Garantie:

Dit traject is al vele malen individueel gegeven, dus we weten uit ervaring dat dit dé stappen zijn die je moet zetten om minder stress en meer rust te gaan ervaren. Merk je desondanks aan het eind van de eerste trainingsdag dat dit niet is wat je zoekt, dan krijg je je geld gewoon terug.

Kosten:

Als je je aanmeldt voor 1 september 2020 dan ontvang je 250 Euro korting en betaal je 995 Euro voor deelname. Daarna gaat de prijs omhoog naar 1249 Euro.

Wanneer en waar:

De training start in september 2020.

Data: 25 september, 16 en 30 oktober, 13 en 27 november, 11 december 2020, 8 en 22 januari en 5 februari 2021.
Tijd: vrijdag van 09.30-12.30 uur.
Waar: Unica Autismecoaching, Ussenstraat 43 in Oss.

Deze training wordt gegeven op diverse plekken in Nederland door gecertificeerde autismecoaches:

Martine Scharp van Scharp Autismecoaching in Pijnacker
Zie www.scharpautismecoaching.nl

Karin Simonis-Wigbels van Mooi! Lifecoaching in Hattem
Zie www.mooilifecoaching.nl

Stienke de Jager van Coaching bij Autisme in Bergeijk
Zie www.coachingbijautisme.nl

Mensen met autisme kunnen significante verbeteringen bereiken!