Unica Coaching Logo
Unica Coaching

Crisis CONTACT

We zitten in een bijzondere tijd, die voor iedereen nieuwe uitdagingen brengt. Lukt het jou om hier goed mee om te gaan? Ik bied gratis Crisis CONTACT aan. Waarom?

Ook voor mij is een nieuwe modus nodig nu iedereen steeds thuis is. Veel dingen lopen door elkaar: mijn werk, het schoolwerk van de kinderen, in beweging blijven, omgaan met alle maatregelen, huishouden en boodschappen, zorgen voor naasten. Hoe lang gaat deze tijd duren en welke invloed heeft het op de toekomst?

Oftewel, deze tijd brengt onzekerheid en uitdagingen met zich mee en kan vermoeiend zijn, maar het voelt ook als een moment van kansen! Naar welke kant gaat de weegschaal bij jou? Want als je zelf autisme hebt, of iemand in jouw gezin heeft autisme, dan kunnen de kenmerken en onzekerheid extra sterk naar voren komen.

– Kun je wel tips gebruiken om je beter staande te houden?
– Heb je behoefte om even je hart te luchten?
– Wil je hulp om kansen te zien?

Ik bied gratis Crisis CONTACT aan: een half uur telefonisch coach gesprek (met een maximum van 4 personen per week). Omdat dat is wat ik kan bijdragen in deze tijd. Interesse? Meld je aan via Whatsapp, Signal of Email: 06-4150 3727 en Sylvia@unicacoaching.nl.

Mensen met autisme kunnen significante verbeteringen bereiken!