Unica Coaching Logo
Unica Coaching

Autisme Krachtdag voor ouders van een kind met autisme

Een kind met autisme veel invloed heeft op het gezin, maar ook op je relatie met je partner en de eventuele andere kinderen. Het is lastig om te weten hoe je het goed doet. Je omgeving heeft altijd wel een mening over hoe het anders kan. Bovendien hebben anderen niet altijd begrip voor jouw situatie en de inspanningen en aanpassingen die je doet om de rust in het gezin zoveel mogelijk te bewaren. Al met al kan het omgaan met een kind met autisme veel energie kosten. Ook heb je vaak weinig ruimte voor jezelf en vind je het misschien lastig om te ontspannen. De kans bestaat dat je overbelast raakt en het moeilijk is om je omgeving te laten weten wat jij nodig hebt.

Unica Coaching en Stienke de Jager Buitencoaching organiseren op zaterdag 13 april een speciale Autisme Krachtdag voor ouders van een kind met autisme. Een dag om op krachten te komen, krachten te verzamelen en te delen in een veilige omgeving met andere ouders die een kind met autisme hebben.

Programma
Tijdens deze dag worden er interessante workshops gegeven. Er is een coachwandeling buiten en de andere workshop is binnen. We delen de groep op in ouders met kind(eren) in basisschoolleeftijd en ouders met kind(eren) in tienerleeftijd. Daarnaast wordt er ook voldoende tijd ingepland voor het delen van ervaringen, op een positieve manier en met respect voor elkaar. Het doel is om goed voor jezelf en je omgeving te leren zorgen, meer inzicht te krijgen in autisme en de invloed daarvan op het gezin. Ook krijg je tips hoe je hierover beter kunt communiceren. Er is tussendoor thee/koffie met wat lekkers en de lunch wordt ook verzorgd.

Lees ervaringen van anderen

Datum
Zaterdag 13 april 2019 van 10 tot 15 uur.
Inloop vanaf 9.30 uur.

Locatie
Het is in en om hotel Boschoord op schitterende locatie in Oisterwijk.

Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en je kunt gratis parkeren op het terrein. Kom je met het openbaar vervoer dan brengt de trein je tot station Oisterwijk. Vanaf daar kun je het beste de (OV)fiets pakken; dan ben je in 10 minuten bij hotel Boschoord.

Mocht je er een relaxweekend voor jezelf van maken, dan kun je uitstekend overnachten in hotel Boschoord.

Meld je op tijd aan, want er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar op deze dag.

Meld je nu aan!

Kosten
De kosten van de Autisme Krachtdag op 13 april bedragen 79 euro incl. BTW. Bij aanmelding vóór 23 maart, ontvang je 10 Euro korting en betaal je 69 Euro incl BTW.

Daarvoor krijg je een onvergetelijke, krachtige dag:

Meld je op tijd aan, want er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar op deze dag.

Meld je nu aan!

 

 

 

Mensen met autisme kunnen significante verbeteringen bereiken!